19.2.-23.2.2018

Pondelok: slepačia, zeleninová s krúpami

1. Kur.obalené v slaninke, 1/2ryža1/2hranolky

2. Bravč.španielsky vtáčik, tarhoňa

3. Kelový prívarok so špekačkou/ volským okom, chlieb

Utorok: slepačia, šošovicová s údeným masom

1. Kur.zapekané s broskyňou a syrom, 1/2ryža1/2hranolky

2. Debrecínsky guláš, knedle

3. Francúzske zemiaky, cvikla

Streda: slepačia, kapustnica

1. Kur.kung-pao na cibuľke, ryža

2. Bravč.medajlónky v slivk.om., americké zemiaky-5e

3. Vypr.karfiól, varené zemiaky, dom.tatárska om.

Štvrtok: hovadzia s peč.haluškami, cesnaková krémová

1. Kur.chrumkavé nugetky, hranolky, sweet-chilli om.

2. Hov.stroganoff, 1/2ryža1/2hranolky-5e

3. Zeleninové karbonátky, zemiaková kaša

Piatok: slepačia, boršč

1. Kur.steak s gril.zeleninou, ryža

2. Živánska pochúťka v alobale

3. Vypr.syr so šunkou, hranolky, tatárska om.

Leave your comments

0
terms and condition.

Comments

  • No comments found